srijeda, 30. rujna 2009.

Virusi

Virusi medicina i sve ostalo!

utorak, 29. rujna 2009.

Medicinarka.com - Uskoro

Konacno smo dobili vijest da ce i na hrvatskom tržištu se otvorit web portal sa novostima iz svijeta suvremene medicine! portal ce biti namjenjen informiranju o medicini u hrvatskoj i u svijetu! inace medicinarka ce biti na vec dobro poznatom linku Medicinarka.com

nedjelja, 27. rujna 2009.

Bakterije

Bakterije su vrlo stari i prvi Stanični Organizmi koji su se pojavili tijekom biološke evolucije. Danas je poznato oko 3.000 vrsta. Bakterije su prisutne u svim dijelovima biosfere. Imaju važnu ulogu u kruženju tvari u prirodi i veliko praktično značenje na čovjeka. Zbog svoje veličine i mogućnosti života u najrazličitim uvjetima, najbrojniji su živi oblici na zemlji.

Postanak Planeta Zemlje

- Postanak Svemira :

Smatra se je svemir nastao velikim praskom prije od 20 do 12 milijardi godina. U toj se golemoj eksploziji stvorila sva materija u Svemiru i milijarde zvijezda koje su se kasnije okupile u galaksiji. Naša se galaksija naziva Mliječni Put ili Kumova Slama.

- Postanak sunčevog sustava i planeta zemlje :

Prema znanstvenoj teoriji,cijeli je Sunčev sustav bio veliki gusti oblak (Maglica)sastavljen od svemirske prašine i plinova, koji se brzo vrtio. Sunce je nastalo prije približno 5 milijardi godina privlačenjem maglice prema središtu. Drugi su se dijelovi maglice zgusnuli u planete i ostali kružiti oko Sunca. Na taj je način nastao i naš planet - Zemlja!

how to fix fifa 2010 problem

how to fix fifa 2010 problem?? Its anyone know hot fix that! , I have Full Fifa 2010 ver from razor 1911!¨